Master class Eclairs,Pralinky ,Royal baking
na Master classu v Praze pod vedením .Natalia Buchinskaya – restauratérka, technolog, šěfcukrářka, lektorka ... Praxe ve vedoucích pozicích v restauratérství více jak 16 let. Lektorka má také bohaté zkušenosti v zakládání nových společností v oblasti pekařství, cukrářství, které čerpá z mnohaletých zkušeností nabytých ze svého cestování nejen po východní Evropě…. Vzdělávala se ve světově známých školách s těmi nejlepšími špičkami kulinářství: -velmi známý šéfcukrář Joakim Prat (Anglie ) • Culinary School VIP-Masters • Patrik Kazula (Mistr světa v cukrářském umění), • Nicolas Pierot (Francouzský šéfcukrář – dvakrát se stal mistrem světa v cukrářském umění) • Lorano Moreno (Francouzský šéfcukrář) • Frank Michael (Mistr světa v cukrářském umění roku ) • Mezinárodní cukrářská škola Mariji Selaniny v Barceloně (Španělsko) • Yan Deutch – šéfcukrář ve Španělsku • Sandra Ornelas šéf cukrářka společnosti Valrona Spain • Andrej Kanakin – šéfcukrář Chocolatier • Ju Son – šéfcukrář Jižní Korea • Nicolas Boussina – šéfcukrář a ředitel nového školního centra "Elle & Vire" ve Francii • Yann Brys – šéfcukrář školy "Elle & Vire" ve Francii
Učili jsme se jak správně pracovat s čokoládou ,jak se vyrábějí plňené čokoládové pralinky, krájené pralinky a lanýže.Výroba Eclairs.výroba listového a francouzkého těsta.Pečení croissantů ,chleba ,štol.Tento kurz mi dal hodně inspirace a nových znalostí.Jsem moc ráda že jsem tento kurz pod vedením tak úžasného člověka jako je Natalii mohla absolvovat.Samy můžete posoudit krásu vyrobků.