Master class Eclairs,Pralinky ,Royal baking

na Master classu v Praze pod vedením .Natalia Buchinskaya – restauratérka, technolog, šěfcukrářka, lektorka ... Praxe ve vedoucích pozicích v restauratérství více jak 16 let. Lektorka má také bohaté zkušenosti v zakládání nových společností v oblasti pekařství, cukrářství, které čerpá z mnohaletých zkušeností nabytých ze svého cestování nejen po východní Evropě…. Vzdělávala se ve světově známých školách s těmi nejlepšími špičkami kulinářství: -velmi známý šéfcukrář Joakim Prat (Anglie ) • Culinary School VIP-Masters • Patrik Kazula (Mistr světa v cukrářském umění), • Nicolas Pierot (Francouzský šéfcukrář – dvakrát se stal mistrem světa v cukrářském umění) • Lorano Moreno (Francouzský šéfcukrář) • Frank Michael (Mistr světa v cukrářském umění roku ) • Mezinárodní cukrářská škola Mariji Selaniny v Barceloně (Španělsko) • Yan Deutch – šéfcukrář ve Španělsku • Sandra Ornelas šéf cukrářka společnosti Valrona Spain • Andrej Kanakin – šéfcukrář Chocolatier • Ju Son – šéfcukrář Jižní Korea • Nicolas Boussina – šéfcukrář a ředitel nového školního centra "Elle & Vire" ve Francii • Yann Brys – šéfcukrář školy "Elle & Vire" ve Francii 

Učili jsme se jak správně pracovat s čokoládou ,jak se vyrábějí  plňené čokoládové pralinky, krájené pralinky a lanýže.Výroba Eclairs.výroba listového a francouzkého těsta.Pečení croissantů ,chleba ,štol.Tento kurz mi dal hodně inspirace a nových znalostí.Jsem moc ráda že jsem tento kurz pod vedením tak úžasného člověka jako je Natalii mohla absolvovat.Samy můžete posoudit krásu vyrobků.

     

Chtěli byste od nás dort?

Kontaktujte nás! Prostřednictvím kontaktního formuláře